20 nov. 2008

Trött

I dag är sista dagen i 13:e veckan, 12+6. Är så fruktansvärt trött om dagarna, så det ska bli riktigt skönt med helg nu. Bara en arbetsdag kvar. Och efter helgen är det äntligen NUPP. Vill bara få det överstökat och få reda på hur bebisen mår. Tomas är nog nervös på sitt vis, fast han ska verka så tuff inför mig...kanske lite för att lugna mig? Han hoppas också att vi ska kunna få reda på könet redan vid NUPP. Annar blir det ju inte av förrän i v 32-34, om man ska tro schemat nedan, som jag hittade på Curas hemsida (tryck på schemat för en större version):


Fast iofs beskriver schemat en normalgraviditet, medan min klassas som ...onormal? Hrm...hahaha! Nä, men skämt å sido, jag kommer ju att få gå på specialistmödravården på UMAS även, då jag är bärare av hemofili, och då finns det nog ganska goda chanser att vi får se Bönan merän bara två gånger till innan förlossning! Även om könsultraljuden aldrig är 100% säkra, så kan det ju vara bra att vara lite extra förberedd om det ser ut att vara en liten kille inne i magen.

Har hört om 3D-ultraljud på UMAS, och hoppas så på ett. Om inte annat kanske man bara helt enkelt kan betala för det för att försäkra sig om att få det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar