7 nov. 2010

Långhelgen

Jag har haft långledigt iom att det varit höstlov. Min arbetsgivare bjussar på två lediga dagar den här veckan varje år, så jag har fått tillfälle att umgås riktigt mycket med min lilla tjej i fyra dagar nu!

I torsdags hängde vi med Danni och Keila hela dagen, och gjorde IKEA och Stoff & Stil med dem (nytt mönster och tyger inhandlades till sykursen!). Blev uppdaterad om deras Vegas-tripp, fick det senaste skvallret från Malmö (tydligen en friendstealing kaninkokerska on the loose!!!!) och åt köttbullar, mums!

I fredags mös vi med Fia hela dagen. Vår vana trogen blev det frulle på EH och sedan strosande i butiker och en massa snack om ditt och datt. Fia försökte tappert locka med mig till en AW i Malmö, men när man pendlar så mycket som jag gör så undviker man det helst om man kan när man är ledig. Dessutom såg jag så mycket fram emot vår fredagsrutin: Chips, tecknade Pippi, brasa i kakelugnen och mys i soffan med världens goaste lilla flicka!

I går hade vi planerat in taco- och spelkväll med mitt mammakompisgäng med respektive. Tjooo vad skoj det var! De små utfodrades först, fick leka en stund och sen stoppades de i säng (det stod resesängar överallt på ovanvåningen!), sedan blev det tacobuffé för mammorna och papporna, lagindelning och sen spelades det skojiga spel och snackades hela kvällen! Först vid 2-tiden bröt vi upp, bra kämpat av småbarnsföräldrar, va?

Barnutfodring!

Hmmm...bara mammor i matrummet. Vart tog papporna vägen...???

Bus och lek innan läggdags


Genomgång av regler



Mamma Sträng...lite fnissig :-)

I morgon är det ny vecka, och den inleds med en namnsdag (det är Vendela i morgon)! Undrar vad vi ska hitta på för att fira det??? På onsdag ska jag få en ansiktsbeandling på Len Hud efter jobb, och på söndag är det Tomas födelsedag och fars dag, som ska uppmärksammas - än en gång, undrar vad vi ska hitta på för att fira det??? Och så ska vi jobba, så klart! Men som jag sa till chefen i onsdags när jag anställdes hos BoKlok formellt (har varit utlånad från ett annat Skanskabolag för att prova på i två månader först) och han undrade hur jag trivs: jag har inte söndagsångest längre! I love my job och mina underbara kollegor, det är en glädje att gå till jobbet nu för tiden! Bättre betyg än så kan väl inte en arbetsgivare få?

Hoppas att ni också får en bra vecka!

xoxo

1 kommentar:

  1. Familjen Holmqvistnovember 08, 2010

    Tack än en gång för en trevlig kväll! Alvar fick en egen riddarborg igår o är väldigt glad över denna;) Kram

    SvaraRadera