23 juni 2010

Samtalet från dagis

I dag kom samtalet från dagis. Det var visserligen från "fel" dagis, men jag har mer och mer börjat gilla läget, och "dagisfröken" som ringde var hur trevlig och förtoendeingivande som helst, så än så länge känns det bra. Och det är ju trots allt andrahandsalternativet vi pratar om, inte nummer 8 på listan, eller så...

Jag fick veta hur inskolningen ska gå till, när första föräldramötet är (FÖRÄLDRAMÖTE! Vuxenpoäng på den , va?) och en massa annat bra-att-veta, ex om pott-träning, matvanor/äta själv och sovstunden, så att vi kan börja redan nu med att ha samma schema här hemma, så blir det inte så jobbigt för henne sedan. Det är lite samma tänk som när man var liten och fick börja "öva på att lägga sig lite tidigare" ca en vecka innan sommarlovet var slut (hur tradigt var dte inte på en skala att lägga sig när det var ljust ute och höra de andra barnen leka på gården??? Dessutom fattar man ju nu att det bara var för att ens föräldrar skulle hinna vila upp sig om kvällarna innan deras semester var slut, hihi).

I dag har jag jobbat (inte kul när det är fint väder!), fick i ett sms veta att lillan övat sig duktigt  på att gå, fyra steg tog hon sammanlagt! I morgon, däremot, blir det en extra lyxig dag: mammaland med bästa bebisen på dagen (och medan vi leker och övar på att gå i solen, komer snälla städerskan och pysslar om huset!) därefter ansiktsbehandling på LenHud, och som grädde på moset SATC2 och en drink med världens bästa Fia på kvällen. Ibland bara trillar allt vardagslyxigt in på en och samma gång, lite som att vinna på en enarmad bandit - det tycker jag att jag är värd...faktiskt!


Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar