3 juni 2010

Äntligen sommar i palmernas stad!

Ja, nu känns det som att palmerna borde sättas ut längs Strandgatan vilken dag som helst :-)
Här i palmernas stad har det varit kanonfint väder, både igår och idag! Och det ser ut att fortsätta så över hela helgen, underbart. Jag och Vendela har varit utomhus i stort sett hela dagen. Vi har hängt tvätt ute, fixat i trädgården, fikat med både Sanna&LykkeLee och Annelie&Alvar, gungat, matat fåglarna i parken med äpplebitar, handlat blommor, fikat med tre av mina syskon hemma i trädgården osv osv... Inte konstigt att Vendela somnade gott så fort hon la huvudet på kudden. Hon lär sova jäkligt gott i natt också! :-)

Fika i solen med bästa Trelleborgstjejerna!

Lykkan och Vendela käkade röda pölser, gurka, bröd och vindruvor.
Alvar vilade i vagnen.


Danni gungar Vendela och Keila samtidigt :-)


Fika på terassen




Gissa hur strumpbyxorna och klänningen ser ut aws? :-)
TUR att det finns Tabort...


Morbror Rasmus var ledig idag. Han och Vendela har busat
massor!!!




Bye, bye...

2 kommentarer:

  1. Tackar för den underbara bilden du la ut min kära Alex, ska nog leta fram någon i gömmerna på dig som ska ut på Fejan! *Mohahaha*

    SvaraRadera
  2. Hej hej och tack för din kommentar! Jättefina bilder när Rasmus busar med Vendela! Mysigt tagna lite underifrån liksom.

    Korgen kommer från Slottsträdgården Ulrikdal här i Stockholm (www.rappne.nu/) men jag såg att de hade väldigt liknande på Plantagen och på Granit för typ halva priset.

    Så roligt att du jobbar med BoKlok! Jag har följt BoKlok med stort intresse sedan de deltog i H99, bomässan i Helsingborg 1999. Mycket smart och sympatisk tanke att låta så många som möjligt få möjlighet att bo i hus och marknära lägenheter. Och affärsmässig!

    SvaraRadera