22 juni 2010

Midsommarfest med ÖF

Vid 10.00 mötte vi upp Alvar och Annelie, och begav oss till Folkets park här i Trelleborg för att fira midsommar med öppna förskolan. Vädret var kanonfint och det kom massor av barn och deras föräldrar, så det blev riktigt roligt att dansa kring majstången. Vendela var helt uppspelt och ville till och med "gå" (om jag höll henne i händerna, då) hela tiden. De första danserna gick hon därför på egna ben :-) Duktig tjej! (Har förresten glömt att berätta, att jag är stolt (och tyvärr ensamt) vittne till Vendelas första steg på egen hand! I går eftermiddag gick hon två-tre steg mot mig, från mina händer på en armslängds  avstånd, in mot min famn, wiiii! Och det märktes på henne att hon förstod att hon gjort något stort, hon var mäkta stolt sedan.)

Efter några danser ville Vendela ändå gärna bli buren, och det var tur att moster Nela var med som kombinerad nanny och fotograf så att vi fick många fina bilder och jag fick avlastning lite då och då :-)


På väg för att fira midsommar (i bakgrunden vår gata)


Fegisarna står som vanligt och trycker nånstans, avvaktar
ca 5 minuter och spanar in vad de andra barnen hittar på först :-)


Alvar och Vendela





Små grodorna, små grodorna...


...här är karusellen, som ska gå till kvällen...


Alvar älskade att dansa runt stången!


Vendela också!


Annelie såg också ut att ha riktigt skoj, hehe :-)

Efter dansen och efterföljande fika i det gröna gick vi en promenad med Annelies väluppfostrade hundar och hamnade hos Annelies syster, Jenny, och hennes söta barn, Oskar och Julia. Jenny bjöd på god fika invid poolen och så passade vi på att svalka fötterna innan vi promenerade tillbaka (ok, Annelie och Alvar badade faktiskt också tillsammans med Oskar och Julia, men de bilderna spar vi till familjealbumet, hihi)


Fotbad



Tack för en underbart trevlig dag i solen, Annelie och Alvar! Och Glad Midsommar hälsar vi, om vi inte ses i Östervångsparken på fredag!

Xoxo, mamman och Vendelan

2 kommentarer:

  1. Grattis till första små stegen! Lilla tjejen börjar bli stor! =)

    SvaraRadera
  2. Annelie o Alvarjuni 22, 2010

    Väluppfostrade hundar? Menar du den som välte ut vattenskålen o gjorde skitiga tassavtryck i hela syrrans hus eller som stod i typ fönsterkarmen? Haha... Tack för idag, jag hade verkligen jätte trevligt! Och underbart att du dokumenterar så väl när vi träffas! Får nog ta o nalla lite bilder från dig;) Stor kram

    SvaraRadera