8 juni 2010

Dalabadet - utedag med ÖF

Eftersom det INTE regnade idag, så masade vi oss upp hyfsat tidigt (09.15) och tog oss via Netto (för inhandling av kycklingkorv och korvbröd) till Dalabadet, där det var utedag med ÖF. Anna med Isabell och Sanna med Zacharias och LykkeLee var där, bland andra. Vendela premiärlekte i en sandlåda, minsann, och vi grillade god korv och snackade strunt - precis som vanligt (fast utom hus, med andra ord). Fast tjejerna saknade Alvar och mammorna Annelie :-)

Glömde tyvärr vanliga kameran, så mobilkameran fick duga... Fast det ser ju vem som helst att de här bilderna inte duger. Jag måste helt enkelt skaffa den där iPhone:n snart ;-)

VJ och Lykkan (som ser ut att vara lite full ifan på den här bilden, hehe)
i sandlådan på Dalabadet



Bellan-bus i splajsny outfit! Mössa från Villervalla
och regnjacka som hennes mormor köpt, minsann!

De tre rosa korvarna i mitten är våra kycklingkorvar - mums!

Efter utedagen mötte vi upp lille-Henrik (Keila)
och Danni på EH, Valen.
Har ni någonsin sett ett vackrare systerbarn???

Moster med Keila <3 (min "bebis" sov gott i sin vagn - det
tar hårt på krafterna att äta kycklingkorv, gräva i sanden och
andas in den friska Trelleborgsluften)


Efter fikan på EH anslöt moster Nela,  och
vi begav oss till lekplatsen i stadsparken, där Vendela och
Nela åkte rutschkana - wiiiiiiiiiiii!

I morgon jobbar mamma Sträng, och efter jobbet blir det en tur inom Svågertorp för att handla grindar, extra barnmatstol, barnspärrar m.m. på IKEA och/eller Babyland. Ska även spana på sockelfärg på Bauhaus, tänkte jag. Torsdagen börjar med bebisfika här hos oss, och vi hoppas att vädergudarna ger oss sol, så att vi kan sitta på terassen och fika. Sen tänkte jag måla den där sockeln och därefter köpa en snygg dynlåda att gömma gasoltuben i - sen är det i princip bara solsängar och dynor som saknas för att jag ska vara 80% nöjd med uteplatsen (100% nöjd blir jag väl först när vi dränerat, byggt till gammaldags orangeri med dubbeldörrar in till matrummet och gjutit uteplats med värmeslingor och lagt nya, svarta stenplattor utanför köket etc etc ;-) ). Vi får se hur det blir i slutändan, kanske kommer det bilder när allt är klart (eller klart till 80% i all afall, hihi)!?

Godnatt och puss <3
Mamma Sträng



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar