6 apr. 2009

Känns som onsdag

Måndag i dag, men det känns som onsdag ("fredag" redan i övermorgon, eftersom min arbetsgivare bjussar på arbetsbefriad dag på Skärtorsdag), sweeeet!

Har varit på vattengympa i kväll, kom ihåg att ta Bricanyl i dag, så det kändes verkligen betydligt enklare att göra övningarna. Mot slutet av passet hade vi pratstund i det 33 gradiga vattnet. Barnmorskan pratade om förlossningen och profylaxövningar, och vi fick fråga om allt mellan himmel och jord. Känns verkligen avslappnat och trevligt, ingen fråga är för dum - på riktigt! Sen fick vi också en goodie-bag innehållandes CD-skiva med Kerstin Faxes avslappningsövningar, havandeskapsolja från Weleda och rabatt på fotvård hos Scholl på gågatan (ska ringa och boka i morgon!) m.m. Otippat, men välkommet. Ska lyssna på CD-skivan de kvällar jag är ensam hemma, från och med nu.

Lillan sparkar mycket ikväll, liksom efter förra vattengympa passet. Hon måste undra vad 17 det är jag sysslar med när jag skumpar upp och ner i vattnet i en dryg timme efter en veckas stillasittande...

I morgon är det keramikkurs på eftermiddagen, och därefter möte med vår banktjänsteman för upplägg av lånen för huset, som gäller. Men nu blir det vindruvor och Cora Sandels Alberte och Jakob i soffan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar