5 feb. 2009

Att boa

När man är gravid ska man, enligt alla böcker i ämnet, boa. Ju närmre man kommer BF, ju mer ska man boa. Säkert därför jag börjar få boende ångest. Vi har ju som många säkert hört hittat drömhuset, fått lånelöfte och hela fadderullan, och nu väntar vi bara in de andra spekulanternas manöver, inann vi gör något. Andra visningen av huset är i dag, så kanske händer det något i eftermiddag?

Ovanpå det så fick vi i går erbjudande om att se en 4:a på 132 kvm (med balkong!!!) på Gamla Väster som i morgon. Ligger på våning 6/6, har hiss, gästwc och badrum, hyra 10 600. Vi ska åtminstone titta, då det låter mer lockande än att bo kvar här när storken kommer förbi.... Fast det är samma pengar som för huset, så absoluta drömscenariot är ju så klart att vi vinner budgivningen och betalar 10 600/mån till oss själva (på sätta och vis).
Fortsättning följer, var så säker!

Till boandet hör också alla inköp som hör bebisen till. Fick mig en titt (irl) på skötbordet från Oliver & Co i tisdags, och tog reda på att det "bara" kostar 5000 spänn, inte drygt 7000, som jag ju trodde. Men det känns ändå som alldeles för mkt, speciellt som det på Ilva är minst lika fint och kostar 2600. Så det lutar fortfarande åt Ilva-skötbordet. Avvaktar dock med själva köpet - hoppas kunna köpa det och montera upp det direkt i Bönans barnkammare...i Vellinge, hehe.

Lillan har sparkat väldigt mycket, både i natt och i dag. Vissa sparkar känns faktiskt...inte så att de gör ont, men jag får allt lite obehagskänslor av dem. Antar att det är en försmak av vad som komma skall, för hon blir ju bara starkare och starkare nu.

Nu är det dags fr lite lunch för min del. Blir antingen hastapasta-rester från i går, eller blodkorv, stekt fläsk och lingon (mmmmmmm!!!). Ha en bra dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar