19 dec. 2009

It's beginning to look a lot like christmas

I dag lämnade vi prinsessan hos mormor och "muffar" på morgonen, sen gav jag och pappa oss ut på julgransjakt och allmänt glöggmingelsinköp (jag och Tomas ska ha stort glöggmingel för vänner och bekanta från 15.00 i morgon. I skrivande stund har 45 vuxna och 8 barn tackat ja...hihi). Har handlat pepparkakor, russin, glögg, jäst (ska baka lussekatter i morgon bitti) och så fick vi tag i en finfin kungsgran vid Granlundas idrottsplats. Den har fått droppa av sig all snö i farstun, och i morgon förmiddag ska den kläs.

Halva huset (110 kvm) har städats, i morgon bitti tar vi andra halvan... Bra, det var ju det som var lite tanken med att ha gäster över - att få lite mer i ordning. Flyttlådor har tömts, eller åkt upp på vinden, lampan i matrummet sattes upp i dag (efter att ha stått veckovis i ett hörn på golvet), och vardagsrummet har möblerats om. Det kommer bli helt perfekt i morgon, med gran i biblioteket, lussekatte-doft i hela huset, 30 cm snö utomhus och alla tända marshaller och ljus - längtar så. Om jag glömt att bjuda någon  vi känner så ber jag om ursäkt och bjuder nu: kom och glöggmingla med alla trevliga personer vi har turen att känna :-)!!!!!

Nu i kväll har vi ätir gott hos mamma och pappa, och Vendelafisen sover gott i Cornelias säng. Har de senaste dagarna tagit så många fina bilder av prinsessan, allt från bebisfikafoton till ny-outfit-foton och mycket, mycket mer...men kameran är där hemma, och just nu ser vi Valkyria hos mams och paps... Men allra senast på måndag ska det bli bildkavalkad här. Glöggminglet kommer givetvis att dokumenteras också :-)

Xoxo från ett snöigt Trelleborg


1 kommentar:

  1. Ser fram emot bilder på både Vendela och glöggminglet! :) Hoppas det blir lyckat!

    SvaraRadera