5 dec. 2009

Farmorbesök

I dag har Vendela haft besök av sin farmor hela långa dagen. Det har varit lite som att ha en nanny, faktiskt, hehe. Birgitta skötte samtliga blöjbyten och alla måltider, förutom att hon även lekte en massa med fisen. Lyx! Och så gick vi en lång promenad längs med Östra Stranden  i eftermiddags och tittade på fina hus och hur folk pyntat sina fönster och trädgårdar. Mysigt!
Nu i kväll var det, som grädde på moset, Tomas som stod för matlagningen (händer cirka två gånger om året - och då oftast bara om jag är typ sjukskriven för hotande förtidsbörd eller det är årsdag/alla hjärtans dag/födelsedag...yeye, ni fattar), så jag har verkligen kunnat ta det lugnt i dag och bara lördagslalla!

Efter middagen, och efter att prinsessan badat och nattats, så satt vi här i mysiga vardagsrummet och drack te och myspratade om allt mellan himmel och jord till kakelugnens knaster. Synd att det blir så sällan, det är ju så himmlans trevligt när vi har farmorbesök :-)

Bilder från dagen!







2 kommentarer:

  1. Åh vad mysigt med havsprommis. Bor ni nära havet? Jag saknar havet som en liten gnu. (Uppvuxen i Ronneby vid havet)

    SvaraRadera
  2. Havet är bara 200 meter bort från vårt hus (hamnen), men för att komma till Östra Stranden så får vi promenera ca 10 minuter.

    SvaraRadera