9 dec. 2010

Att göra...

Just nu är det mycket som ska fixas, att-göra-listan är låååång. För imorgon är det faktiskt bara 14 dagar kvar till vi åker till värmen. I går kväll fixade jag glögg och värmde lussebullar från frysen, sen satte vi oss och gick igenom alla olästa pocketböcker som jag köpt in under hösten och enades om tre gemensamma och fyra vardera som ska med, totalt 7 böcker var som vi verkligen vill läsa och fyra att ta av i nödfall (en av dem blev dessutom en inbunden bok). Här är de elva finalisterna som ska med till Thailand:



Annat som ska fixas, utöver det tråkvanliga (tvätta och packa kläder) är bl.a. köpa en flytväst åt Vendela, se till att Vendela får andra Twinrixen (tiden är bokad, nu ska hon bara hållas frisk tills dess också), köpa systemkamera (nu har vi kommit så långt att vi bestämt oss för Canon, nu ska vi bara välja modell...) och ta andra dosen av Ducoral (jag bara, Vendela är för liten och Tomas vill ta en walk on the wild side...). För att nämna några grejer... Den här listan kommer byggas på, har jag en känsla av.

xoxo



2 kommentarer:

  1. Att göra: Bestämma tid och plats för drink med Anna (OM ni fortfarande har lust)!

    SvaraRadera
  2. Självklart! Vi har inte mkt annat inbokat än att sola och bada från att vi anländer på Koh Lanta, så man kan väl säga att vår sociala kalender är tom 27-31 januari ;-) Var görs de bästa cocktailsen på Lanta?

    SvaraRadera