30 sep. 2010

Tiden går fort när man har roligt

Torsdagkväll igen, och jag har nyss kommit hem från sykursen. Om bara inte tvillingnålen och tyget blivit osams hade Vendelas klänning varit klar nu. Nästa gång, kanske?

Torsdagkväll innebär planering av helgen. Än så länge är den mesta av tiden ett oskrivet blad. Mormor ska firas, kalaset är kl 17 på lördag. Hela tjocka släkten kommer och det ska grillas en sista gång för i år. Funderar på att ta med mig Vendela på en shoppingtur innan dess, slå två flugor i en smäll: köpa stövlar åt henne och present åt mormor. Lördagen planerad, check!

Söndagen, då? Kanske en tur till Åbergs om vädret håller? Förra besöket dit ställdes ju in pga kasst väder, och nu är det hög tid att sätta Allium- och tulpanlökar i jorden!

Och sen är den helgen slut... Tur att man har de två dagarna i alla fall, när man jobbar heltid träffar man ju tyvärr knappt sin lilla älskling alls på veckodagarna. Så på sätt och vis är det skönt också att inte planera för mycket, och bara ta dagarna som de kommer. Kanske behåller vi bara pyamasarna på oss och ser Pippi hela långa dagen på lördag om vi känner för det?

Vendelas favorit - tecknade Pippi

2 kommentarer:

  1. Åh, min lilla Pippi!!!! Klart ni ska mysa, och narturligtvis gratta mormor Ulla.Alla kommer, ska bli så kul.Älskar er båda <3
    Kram mormor

    SvaraRadera
  2. Ååååh mosters Socka Sinder!!! Saknar henne så mycket och då var det bara i förrgår som jag träffade henne. hehe.

    Klart Pippi är bäst! Hon får önska sig Astrid Lindgren-kappsäcken med filmer i julklapp av sin mamma <3
    puss på er

    SvaraRadera