12 apr. 2010

Dinner & Dance

I helgen hade jag tjejmiddag för gamla tjejgänget i högstadiet med anledning av att vi planerar en klassåterträff till sommaren (då är det nämligen 15 år sedan vi gick ut nian!). Av någon underlig anledning (kan ha berott på vinet...ja, det var alldeles säkert vinets fel!) blev det inte mycket planerat, för vi förlorade oss i minnen och skrattade bort hela kvällen. Helt, helt underbart ovh alldeles galet skojigt att det kan kännas som att man bara tryckt in en pausknapp, och nu, 15 år senare, så trycker vi på play i gen, och har lika roligt som då.

Kvällen avslutades med ett studiebesök på Horizont mellan 01.45 och 03.00. Mycket intressant ur flera aspekter, som jag dock inte tänker trötta ut er med här. Låt mig bara sammanfatta med att vi fick visa leg för att komma in och att vi trots att vi alltså hade åldern inne, sänkte medelåldern på stället med bortåt tio år :-)

Tror ni mig inte? Kolla länken och bläddra bland bilderna (på bild 33 är tjejgänget (minus gravida Gabbi, som fick fripass och åkte hem när vi drog på oss danseskorna) från 9F på Vångaskolan, Vellinge anno 1995 med, hehe), så ser ni ju själva...

Med facit i hand hade vi förmodligen haft trevligare om vi stannat här och fortsatt vår trip down memory lane, men nu vet vi å andra sidan var vi INTE ska gå ut för att dansa fler gånger.

Xoxox, partymamman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar