6 apr. 2010

11 månader

I dag är lillan 11 månader - bara en månad kvar till hennes första födelsedag! Vi var inne hos Jeanette på BVC i morse och vägde Vendela (mest för att det är skoj att ha hennes olika vikter för varje månad det första levnadsåret) och tro det eller ej, men hon hade fortfarande inte spräng 10 kg's gränsen, 9 940 gram vägde gullungen :-) En ganska liten ökning sedan 10 månaderskontrollen, således. Hoppas att detta innebär att hennes vikt och längdkurva börjar plana ut nu, då, vill ju att min lilla prinsessa ska vara just liten ett tag till.

Efter BVC-besöket blev det traditionsenlig fika på EH. Vendela sussade i vagnen och jag läste i Nessers En helt annan historia. Underhållande. Satt även och tänkte på den nya bokklubben som jag och Louise diskuterade i lördags på Ninas möhippa (den gamla bokklubben är den jag startade för flera år sedan och som tyvärr rann ut i sanden: tiotalet tjejer träffades ca en gång per kvartal, kökade ost och drack vin och pratade om ALLT annat än boken vi skulle ha läst...och som ingen läst, hahaha). Nu ska vi alltså göra ett nytt försök till bokklubb, undrar om någon är sugen på att vara med??? Ska luncha med Lojsan i morgon, vi får dra upp lite mer riktlinjer och regler för medlemskap då ;-)

I kväll är det date night, men i stället för träning blev det trädgårdsarbete innan middagen. Och så har jag fiffat lite i badrummet på ovanvåningen, lagt in lite nya mattor och satt nya ljusstakar i fönstret. Har en lång lista över andra saker som ska fixas ytterligare. Så svårt att få ett badrum på drygt 20 kvm att bli mysigt och inte kännas som omklädningsrummet på skolgympan, man får göra så gott man kan.

Nu blir det Vampire Diaries, missade ju torsdagens avsnitt eftersom vi var på Ystad Saltsjöbad och vernissageminglade :-)

PoK

2 kommentarer:

  1. Annelie & Alvarapril 07, 2010

    Grattis på 11 månadersdagen Vendela - en dag försent! Kram

    SvaraRadera
  2. Haha, det var väl ändå ett angenämt badrumsproblem, hade jag gärna haft iaf ;-)

    SvaraRadera