28 nov. 2009

Grå kofta

Jag letar fortfarande efter en snygg, ganska grovstickad (men inte allt för klumpig) grå kofta till prinsessan. Vill att hon ska kunna använda det underbara setet från Raffe Larsson som hon fick av Danni och Henrik i dopgåva INNAN det blir för litet. Grå kofta och grå kalasbyxor hade gjort dressen mer höstig. Var inom Benetton i dag när vi var i stan, och de har en vansinnigt söt kofta där för 379, vilket också känns vansinnigt... Det är trots allt strl 74 vi snackar om här. Och snart är det väl strl 82, och adjöss till den koftan. Hittade just ett alternativ på Laredoute för 99 spänn. Suger på den karamellan över natten... Benettonvarianten är ju bara sååå mycket mer dreamy...

Laredoute-koftan:

Bild lånad från Laredoute.com

Letade som en galning efter bild på Benettonkoftan, utan resultat. Men jag hittade den här bilden istället på deras hemsida:


Bild lånad från Benetton.com

Tänkte direkt, att så här ska jag klä Vendela när hon blir lite äldre. Preppy är sååå fint. och passar med min nya 50-tals-housewife-vurm :-) Söta små rutiga plisserade kjolar, blusar med puffärmar, rosetter och headbands, knästrumpor och lackskor, engelska kappor och muff på vintern.... Kul det ska bli!!!

Och apropå bild som får en att tänka framåt. Knäppte den här bilden från H&M-katalogen när den kom för ett tag sen. Bönan och Frallan om några år? Hihi.


Bild lånad från H&M-katalogen

Visst, it's a long shot att Vendela får bruna ögon, speciellt som de är så blå just nu, och vågigt hår lär hon ju inte heller få med två päron med spikrakt hår. Och Frallan kommer nog inte att se fullt så japansk ut, då hon kommer ha övervägande europeiskt utseende att brås på. Men bilden fick mig att fantisera i väg, hihi.

Liksom den här, också från Benetton.com, gjorde:


Frallis? Så nyfiken på dig... (bild lånad från Benetton.com)

1 kommentar:

  1. Aweeee lilla Frallan! H*n blir nog inte så asiatisk dock. Tyvärr... Hade varit häftigt.
    Jag röstar ändå på Benetton-koftan. Den var så fiiiin. Hörs imorgon. Puss

    SvaraRadera