15 juli 2010

Så här kan en torsdag i juli se ut

Man vaknar av sig själv vid 08.30...eller kanske var det Vendela som sjöng så att man vaknade? Struntsamma, man har ett leende på läpparna oavsett, och himmlen lovar vackert väder... Sen frukost och i väg på tennisskola. Man kommer hem och får lunch  i trädgården (grillade kycklinglår, sallad och bröd), tvättar ett par maskiner och hänger upp i trädgården, leker med Vendela, får besök av syster/moster Nela som leker med Vendela så att man själv kan steka på solsängen med nya Femina. Stryker lite och viker mycket. Iväg på IW (Indoor walking) på Friskis med Annelie och Sara vid sjutiden, väääldigt svettigt - puhhh!

Hjärtat med sin favoritmoster i vår trädgård idag

Sen åker man hem och duschar, svänger ihop en sallad, korkar upp en flaska rött och sätter sig i trädgården med sin älskade och njuter av att det är sommar och varmt till och med när det är mörkt. Och så är man väldigt nöjd med sig själv för att man tränat två gånger på en dag ;-)


Sallad innehållandes bl.a. parmaskinka, gorgonzola, fikon, björnbär och endiver.
Till det en dressing på olja, lingonvinäger, honung och björnbär.

När temperaturen klättrar neråt och det blir allt för fuktigt går man in och laddar DVDn med säsong tre av Mad Men. Ja, så kan en torsdag i juli se ut!

Hoppas er torsdag också varit finemang! Xoxo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar