21 juli 2010

Najs!

Igår bokades resan till Nice - sju härliga dagar på rivieran, kommer bli najs! Bonus för att vi bor privat hos vänner, det blir alltid lite mysigare på sådana resor än om man bor på hotell.  Man kan laga god mat hemma om man känner för det nån dag, och när man har små barn är det ju guld att kunna lägga dem i samma lägenhet och sen kunna sitta på en balkong och umgås!

Vendelas pass ligger klart och väntar hos polisen, så det tänkte jag hämta idag på väg till Svarte (om vi kommer iväg, avvaktar hur Vendela mår. Igår var det hög feber, och i natt har jag varit uppe och gett henne vatten och Alvedon vid två tillfällen. Just nu är hon väldigt varm, vill inte äta sin gröt men är pigg och leker med sina saker....). Och hon har druckit ett stort glas iskall mjölk - duktiga tjejen!


Nu ska jag klicka hem First Class reseguide för Franska Rivieran från adlibris.se. Vi har alltid med oss First Class när vi reser, och jag älskar att läsa dem innan resan för att få lite roliga tips om utflykter och sevärdheter! Det sägs ju att den största hälsoeffekten med en solresa inte är själva resan i sig, utan just planerandet. Det är det vi blir friska och lyckliga av!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar