2 maj 2010

Keila

Direkt vi kommit hem från övernattningen i Svarte i dag, slängde jag mig på telefonen och ringde Danni. Hade tänkt köra raka spåret in till Drottningtorget för att få hålla Keila och snusa babydoft för första gången på bra länge, men det visade sig att berget kom till Muhammed istället :-) Danni, Henrik och Keila befann sig nämligen 200 meter bort, hos våra föräldrar.

Hela eftermiddagen och halva kvällen har ägnats åt att hålla bebis, mysa, snusa, klappa och beundra. Vendela är dock ICKE imponerad. Hon tittar inte ens åt Keila, verkar inte riktigt förstå att det är en människa det handlar om. Hon som brukar tjuta av glädje när det kommer andra barn förbi när vi fikar på EH... Det ger sig väl? Kanske insåg hon helt enkelt bara idag att uppmärksamheten från mormor och morfar från och med i fredags för all framtid är åtminstone halverad? :-)

Klappa fiiiiint!




Vendela tittar med suspekt min på vad det är som
tar hela Daaaadaaas (Dannis) uppmärksamhet!?


Morfar och Keila


Moster och Keila




<3

4 kommentarer:

  1. Tack :) Den har jag hittat för ett par år sedan på Rusta. Men du borde kunna googla för att hitta något liknande ju :).

    Men hjälp vilken fin liten prinsessa Danni & Henrik har fått. Saknar den tiden med bebis, njuuuut båda två..

    SvaraRadera
  2. Vilka fina bilder på stolta mostern;)

    SvaraRadera
  3. Dags för en till Alex, jag ser nog din blick! *haha* Underbar liten docka! Ja vet varför Vendela inte e imponerad, "den nya dockan" säger ju inte -"I love U! Hahaha" (Vet inte hur man ska stava till skrattet som hennes lilla docka gör men du vet ju!)
    Kramar

    SvaraRadera
  4. Blir många barnbarn för vivecka nu=) Underbart med dessa liv!

    SvaraRadera