16 feb. 2010

My valentine

I söndags firade vårt lilla hjärtegryn sin första Alla Hjärtans Dag. Hon var uppsnoffsad i rosa och hade rosett i pannan. Humöret var som vanligt strålande, här nedan ett par bilder från förmiddagens lek med Imse, som jag hängt mellan biblioteket och vardagsrummet (vi är ju mest i biblioteket och leker om dagarna).




På eftermiddagen fikade vi med mormor och moster på EH, Valen. Mysigt! Vendela fick present inne på BR (Crawl-bollen från Bellino - samma som Alvar har!), och mamma fick fina stövlar i present av sin man :-)

Vendela på Espresso House!

På kvällen lämnade vi Vendela hos sin mormor och morfar, och spenderade kvällen på tu man hand på A9 här i Trelleborg. Kändes som evigheter sen vi två gick ut och åt tillsammans - mycket uppskattat av båda.

2 kommentarer:

  1. Hello i stugan!
    Hoppas att ni har haft en härlig helg. Underbara bilder på Vendela, sötnosen. Ja, det är aldrig fel med en fika på Espresso House, mums. Cappuccino, iallafall, he, he. Ni får ha det så gott så länge. Hälsa Thomas o pussa Vendela från mig. Var rädda om er.
    go kram
    Essie

    SvaraRadera
  2. Hej Essie!

    Ja, helgen var supermysig och rosafluffig, hihi. Hälsa så gott tillbaka! En stor go kram från oss i Trelle till er i Skanör!

    SvaraRadera