8 mars 2009

Det rullar på...

I förra veckan hade jag lätt panik över hur mycket som måste fixas innan bebisen kommer, men nu har det börjat rulla på här. Pappa berättade under middagen i går att han har hittat en perfekt familjebil (kombi, så klart!) till överkommligt pris, som vi ev. ska titta på redan i morgon. Dessutom har han i dag på förmiddagen slipat Bornholmssängen, så nu är det bara att bädda den, så kan ytterligare en sak strykas från "måste-listan".

Om en stund ska vi titta på en lägenhet på Davidhall (147 kvm, nyrenoverad, balkong, fyra rum...dubbelt så dyr somd en vi har nu, suck!) och nästa helg blir det en del husvisningar - snart hittar vi vårt drömboende. Snart.

Efter lägenhetsvisningen ska jag möta upp mamma och handla skötbordsunderlägg på Babyringen (hittat ett rosa där!), samt ta en tur till Babyland för att titta på bilbarnstol (har googlat olika tester nu, och det lutar åt en Acta Graco Logica S i färgen Midnight - passar både flicka och pojke, så att den kan användas även till ev. lillebror i framtiden) Passar dessutom fint med svart inredning i bilen, om vi slår till på den pappa föreslår :-). Vi ska även köpa sidenband på Stoff och stil (mamma ska pynta Bornholmssängen...), och sen tänkte jag att IKEAs barnavdelning kan vara värt ett besök (om inte annat för att den ligger nära restaurangen, och jag tänkte att lite köttbullar kanske kunde vara en bra lunch?? Hehe).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar