17 okt. 2009

Juno + Vendela = sant!

Äntligen, äntligen, äntligen...! Jag har suktat sen jag la av med p-piller, dvs. i snart 2 år. Och TRO mig, det har varit svårt att övertyga Tomas om vikten av att Vendela får sussa i en äkta Juno. Det var svårt bara att övertyga honom om att vi åtminstone kunde satsa på en kopia. Men han föll så småningom till föga, först för kopian som Miljögården har, men sen tror jag nog att han fick blodad tand (dte här med original och designklassiker är min mans senaste intresse...)och ville snoka rätt på en äkta. Ungefär 5 stycken har vi budat på sen i maj, vissa i bedrövligt skick, andra hyfsade med målade i flaggblått eller avokadogrönt. Lustigt nog får vi den finaste av dem alla (hittils) till det lägsta priset! Den som väntar på något gott...


Spjälsidorna kommer vi givetvis att använda i början.

Sängen kan bli 150 cm lång, så fisen får sova i den till hon blir 10...minst!


Och nu är det bara till att vänta på att budkillarna knackar på dörren. Sen ska prinsessan sova ståndsmässigt i EGET RUM ;-)

6 kommentarer:

  1. Den finaste till lägsta priset; låter verkligen som om din man har hanterat den affären.

    SvaraRadera
  2. Ahhhh vad fin affe! det gjorde du bra! //puss titti

    SvaraRadera
  3. Mmmmmmm, miiiiiicket nöjd :-)

    SvaraRadera
  4. Hej!

    Till vilken ålder kan man sova i en sån? Säger du till när du är intresserad av att sälja *blink blink*?

    Hoppas!
    isolda071978@yahoo.se
    Vänliga hälsningar!
    /Andrea

    SvaraRadera
  5. MInst till hon är 10 kan hon ligga i den, men förhoppningsvis får hon syskon som ligger i den också....Tror den är upptagen ett bra tag framöver :-)

    SvaraRadera