28 feb. 2011

Kusinträff

Vendela har varit allmänt krasslig och gnällig i helgen, så tyvärr fick vi ställa in mysig middag och övernattning med Jessica o Johan med barnen Ellen och Gustav. Synd att smitta lillkillen, som ju bara är 3 månader gammal. I går eftermiddag var det dock lite bättre ställt, så vi sprang bort till mormor och morfar en stund för kusinträff med massor av bus och lek. Det är så härligt att se dem leka, nu är ju Julian också med på ett helt annat vis än förr. Man kan verkligen se hur Keila tar åt sig av allt bus som Vendela hittar på också, snart har vi två små terrorister som kan lära upp Julle-mulle-köttbulle <3



Vendela snart 22 månader, Julian 6,5 månad och Keila 10 månader på dagen!

7 kommentarer:

  1. Otroligt härliga bilder, man blir riktigt varm om hjärtat när man ser dom. Skönt att Vendela blev bättre, så att ni kunde vara med. Pussa Vendela från mig, vi syns o hörs.
    Stor go kram
    Essie

    SvaraRadera
  2. Haha så söta såg samma bilder på din systers blogg! Saknat din updatering!

    SvaraRadera
  3. Hej såg bilderna på din systers blogg. HAr saknat din updatering!

    SvaraRadera
  4. Vendela har riktigt mycket bus i ögonen... ;)

    SvaraRadera
  5. Jenny Perssonmars 02, 2011

    Hej Alexandra! så kul att läsa din blogg! Hur gammal är Vendela nu? Är du fortf mammaledig?
    Så söta kusinera är!
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Ohhh, Jenny! Hur är det med dig och din bebis??? Vendela blir 2 år i början av maj, helt galet vad fort det gått... Jag har arbetat sedan hon var 9 månader, så det är lite drygt ett år redan. mammaland känns avlägset, men det känns bra för tillfället. Hon älskar sitt dagis och mamma har fått nya, spänannde arbetsuppgifter!
    Vad händer hos dig? Mammaledig? Kram!

    SvaraRadera
  7. Jenny Perssonmars 03, 2011

    Gud vad tiden springer iväg! 2 år redan!!! såg att du skrivet åldrarna under fotot efter jag skickade mitt inlägg.. så går det när man ska multitaska:)
    Här är det bara fint både med mig och Amelia! Lillfisen blev 6 månader den 24! Vi är hemma o njuter ett halvår till sen blir det dagis för Amelia o jobb för mig, tänkte bara jobba 80% så det ska bli ganska skönt!
    Var jobbar du nu? är det bra med resten av familjen! Var inne och läste både på Dannis och Rasmus blogg.. tänker verkligen på er alla! Kram

    SvaraRadera