1 sep. 2009

Indiansommar

Vilket väder det är i dag!! 26 grader och klarblå himmel. Ändå känns det höstigt i luften. Kan det ha att göra med att kalendern visar på att det är september? Har skjorta och jeanskjol, men det känns lite för varm. Samtidigt känns det för bart och somrigt med sommarkläder. Hatar mellansäsongerna, när man inte riktigt vet vad man ska ha på sig. Misstänker att fröken Jolie tycker detsamma, för hon surade större delen av lunchen, som intogs på Harmoni här i Trelleborg tillsammans med David. Vi har lite som plan att äta oss igenom alla lunchställena i sta'n oc försöka hitta en favorit. Det blir INTE Harmoni, kan jag lova. Beställde en italiensk sallad, som enligt menyn skulle innehålla rökt skinka, mozzarellaost och balsamvinäger. Fick en tallrik som innehöll pizzaskinka, pizzaost och CREMA di Balsamico. Tjena...

Om en dryg halvtimme är det dags för babyrytmiken igen. Tänk att det redan gått en vecka sen vi var där senast. hade sällskap därifrån med en annan mamma, som verkade trevlig. Dock var hon tveksamt inställd till fortsatt deltagande i rytmiken - hon gillade öppna förskolans variant bättre. Jag hoppas hon är där i dag, i alla fall! Viktigt att knyta bra mammakontakter :-)

I kväll kommer svärmor på besök. Hon har inte träffat Vendela sen den 8/8, så det blir nog ett kärt återseende. Kanske blir det även säsongens sista grillkväll?

2 kommentarer:

  1. Jag känner iaf en annan mamma i Trelleborg. En av mina gamla barndomsvänner som har tre barn hänger mycket på öppna förskolan. Så henne lär du säkerligen springa på. Hon är min lilla mentor =)
    Kram Caroline (Chippan från fl)

    SvaraRadera
  2. Aaaah, Chippan! Ska hålla utkik efter din mentor! Kramkram

    SvaraRadera