18 sep. 2009

En underbar dag i början av hösten

I går var en sån där perfekt och mysig dag. Jag hoppas på många sådana framöver, så att hösten inte känns så mörk och trist. Här är lite bilder från dagen i fråga:

På morgonen var vi på babysim. Moster Cornelia var med och fotade samt filmade alltsammans. Vi dök för första gången i går. Vid första dyket var Vendela mest förvånad, men vid andra blev hon lite ledsen. Hon tröstades snabbt och hann aldrig börja gråta. Önskar så att Vendela ska slippa vara så rädd för vatten och djup som jag varit under min uppväxt...

Efter simmet fikade vi med Jessica och Colin. Tomas hade tagit ledigt och var också hemma. På eftermiddagen åkte vi in till Malmö. Tomas skulle gå på cocktailbjudning på en advokatbyrå, och jag och Vendela passade på att träffa moster Danni. Nedan några bilder från en amningspaus på Gamla Väster. Strålande sol och strålande humör!


Vi promenerade via Davidhall till M.A.C. vid Triangeln och hälsade på söta Titti. Vendela testade sminkstolarna och förundrades över alla ögonskuggorna, som finns i regnbågens alla färger!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar