6 aug. 2009

3 månader

I dag är prinsessan Vendela av Hejderidarna 3 månader gammal! Och hur firades då denna stora dag? Jo, med vaccinering på BVC. Vilken mamma man är, va?

Lilla hjärtat fick en spruta i varje lår och gol som en stucken gris. Fortfarande sp snyftar hon till då och då när jag ammar henne, som om hon tycker lite granna synd om sig själv fortfarande, hehe.

Vendela blev även vägd och mätt i dag:
Vikt: 5820 g
Huvudomfång: 39 cm
Längd: 59,2 cm
Stor tjej nu :-)
I går kväll hade vi grillkväll med Fia och David, och Jessica och Johan, som hade Ellen, 9,5 månad med sig. Piggare unge får man leta efter, vilket busfrö (i onsdags gick hon fem steg på egen hand, helt otroligt!) Vendela fick en jättefin klänning i piké från Ralph Lauren av Ellen. Starka färger och även lite svart, blir perfekt nu när det snart är höst - Vendela är jätteglad! Hur som helst, vi hade en supermysig kväll med god mat,vin och MYCKET prat om renovering (alla tre paren är just nu mitt uppe i renoveringar av hus och lägenheter). Nästa gång det blir middag på Hejderidaregatan är när renoveringen är klar, så att matsalen kan tas i besittning och dukas fint i!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar